Čokoláda Monbana Trésor de Chocolat
Zamilujte si dokonalost v podobě horké čokolády Monbana Trésor de Chocolat Jemná směs s obsahem 33 % kakaa vám učaruje chutí a aromatem. Dávkování pro ruční přípravu je 25 g na 250 ml nápoje. Pro přípravu párou je dávkování 25 g na 150 ml.
Prémiové čokolády Monbana Trésor de Chocolat
Zamilujte si horkou čokoládu v její nejdokonalejší podobě. Vyzkoušejte směs pro přípravu husté horké čokolády Monbana Trésor de Chocolat, její chuti rychle propadnete. Jemná směs obsahuje 33 % kakaa a připravit ji můžete dvěma způsoby. Dávkování u ruční přípravy je 25 g na zhruba 250 ml nápoje, v případě přípravy párou je dávkování 25 g na 150 ml. Jestliže máte automatický kávovar s parní tryskou, raději horkou čokoládu připravte ručně, většina automatů totiž disponuje příliš malým tlakem páry. Ručně můžete horkou čokoládu připravit tak, že ji rozmícháte ve studeném mléce a za občasného míchání budete ohřívat do doby, než nápoj zhoustne. Pozor, nesmí projít varem.