Monbana Trésor de Chocolat bílá čokoláda 500g
Horkou bílou čokoládu Monbana Trésor de Chocolat si snadno zamilujete pro její jemnou chuť a neodolatelné aroma.
Pro ruční přípravu je dávkování 25 g na 250 ml nápoje, pro přípravu párou 25 g na 150 ml.
Prémiová čokoláda Monbana Trésor de Chocolat bílá
Zbožňujete horkou čokoládu v její bílé variantě? Do směsi pro přípravu husté horké čokolády Monbana Trésor de Chocolat se bezpochyby zamilujete. Bílou čokoládu můžete připravit buď ručně anebo spařením v profesionálním automatu. V případě ruční přípravy je dávkování 25 g na asi 250 ml nápoje, při přípravě párou je dávkování 25 g na 150 ml. Pokud vlastníte automatický kávovar s parní tryskou, raději horkou čokoládu připravte ručně. Většina automatů totiž disponuje příliš malým tlakem páry a výsledný nápoj by nebyl dokonalý. Ručně horkou čokoládu připravíte tak, že ji rozmícháte ve studeném mléce a za občasného míchání ji budete ohřívat do té doby, než nápoj zhoustne. Pozor, aby neprošel varem.