Paraná Caffé
Příběh pražírny Paranà Caffè je opředený vůněmi dálek a nejlepších kávových plantáží. Především jde ale o příběh rafinovaného umění, představeného rodinou Giannelli, které se snaží o udržení stále stejného aroma a chuti i poté, co se společnost rozrostla.
Vynikající kvalita z Říma
Paranà Caffè píše historii vynikající kávy už od roku 1960. Tehdy ji v Římě založil Ruggert Giannelli a odstartoval úspěšnou dráhu pražírny, která na evropském trhu působí více než 50 let. Rodinná pražírna Paranà soustředí svou produkci především na italský trh v okolí Říma, kde působí jako prodejce a současně i koordinátor provozu některých důležitých kaváren. Jen v okolí Říma dodává Paranà Caffè kávu do více než 500 kaváren a barů.
Na přelomu tisíciletí, v roce 1997, zahájila římská pražírna vývoz na mezinárodní trhy, a to zejména do Evropy, ale také do USA, Austrálie a Číny. Základ každé směsi tvoří jen ty nejlepší zelené kávové boby druhu Arabica z oblasti Jižní a Střední Ameriky a druhu Robusta z oblasti Indického oceánu.
Jedinečný rituál a tajemství výroby
Jméno Paranà je zároveň názvem jedné ze čtyř hlavních provincií v Brazílii, kde se káva pěstuje. I to dosvědčuje, že Paranà Caffè je směsí nejlepších kávových zrn a jedním z typických představitelů římské pražené kávy.
Káva pražírny Paranà je chuťově výjimečná a neodolatelná. Je to i díky pečlivé kontrole všech fází produkce. Pro rodinu Giannelli je výroba kávy jedinečným rituálem, jehož postup si předává v nezměněné podobě už od svých počátků. Tajemstvím lahodné kávy Paranà je vědět, jak dlouho čekat, protože jedině trpělivým čekáním dosáhnou kávová zrna správného stupně opražení, jenž dodá kávě nezaměnitelnou a plnou chuť.
Navštívte web výrobce Paranà Caffè pro více informací.