BIO káva
Nejen, že bio kávy jsou mnohdy lahodnější než konvenční kávy, navíc jejich konzumací přispíváte k udržitelnosti kávové produkce. BIO kávy lákají na vynikající chuť bez chemie.
Skvělá chuť bez zbytečné chemie
Konvenční kávy patří k plodinám, které jsou ze všech na světě vůbec nejvíce chemicky ošetřené. Zatímco běžně prodávanými kávami projde při přípravě obrovské množství hnojiv, pesticidů, herbicidů a dalších škodlivých látek, BIO kávy těmito škodlivinami vůbec nejsou zatěžovány.
Hnojiva na kávových plantážích musí být 100% organická, jedině tak se výsledná káva může označit jako BIO. Kávovníky se musí pěstovat na zemi, která nebyla vystavena syntetickým pesticidům nebo jiným zakázaným látkam po dobu předcházejících tří let.
Přísná kontrola procesu
BIO kávy patří k tomu nejlepšímu, co na trhu s kávou můžete najít. Pečlivě vybraná zrna pocházejí z organických plantáží, kde se klade důraz na kvalitu. Následující proces pražení se přísně kontroluje, aby se k zákazníkovi dostala prvotřídní BIO káva.
Na Kafone prodáváme velké objemy kávy. U většiny sortimentu vám tak můžeme nabídnout kávy, která mají velmi vysoká data exspirace.